Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Het bestuur heeft gewerkt aan de website. Nog niet alles is gevuld, maar een paar rubrieken wel. Er staan o.a. foto’s van de fietstocht in het fotoboek. Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen.

Ook hebben de leden met een mailadres een bericht gekregen met het kringprogramma. Hieronder het volledige programma tot januari voor onze afdeling:

Woensdag 26 oktober 19.30 uur; in De Smis, ‘t Plekske  bloemschikken o.l.v. Joke v.d. Ven.

Donderdag 10 november; informatieavond met Hedda Mooren. Hedda zal met ons praten over het erfrecht, wat gebeurt er met mijn vermogen als ik overlijd, hoeveel belasting moet ik betalen, kan ik mijn testament nog aanpassen enz. Als u zelf vragen heeft; schrijf ze op en u kunt het deze avond ook persoonlijk bespreken.

U mag iemand mee brengen. Misschien is het fijn als u belangrijke informatie naderhand nog eens samen kunt bespreken.

Woensdag 16 november; culturele avond. Kringactiviteit.

Cabaret  DeVeltOp  in gemeenschapshuis den Tref in Hapert, Alexanderhof 7.

De zaal is open om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.00 uur.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de afdelingen Bergeijk `t Loo en Luijksgestel.

Cabaret DeVeltOp gaat met hun ‘muzikaal-komisch-theater-act’ –Theke & The Pettiecoats samen met u terug naar de gezellige huiskamer en het fijne familie gevoel van het kind, tiener, ouder, opa of oma zijn.

De ‘lach en de traan’ liggen hierbij dikwijls in elkaars verlengde door de afwisseling van zowel ‘frivole en vrolijke’ liedjes als kleine en breekbare ‘levens en liefdes’ liedjes. Welke met leuke en alledaagse gebeurtenissen uit ons leven aan elkaar gepraat worden door kleine verhaaltjes en anekdotes. Met hun meerstemmige zang en hun sprankelende persoonlijkheden weten zij hiermee de harten van het publiek keer op keer te raken.

Gewoon dus een gezellig avondje ‘muzikaal komisch theater’ om heerlijk onderuit wat dagdromend terug te denken aan die goeie ouwe tijd je zelf ondertussen afvragend wat zijn eigenlijk mijn…….. –Dingen Die Zin Blieve Hange-….?   

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Vrouwen van Nu Provincie Noord Brabant, d.m.v. de Provinciale Regeling Kringen (PRK)

Dinsdag 13 december; 19.30 uur; kerststukjes maken in De Smis. We hebben nog wat overschot aan potten en schalen, maar als u zeker wil zijn van een mooie passende pot is het slim om er zelf een mee te brengen. Brengt u ook zoveel mogelijk groen en wat u verder wil verwerken mee? Het is fijn als we wat materiaal met elkaar kunnen uitwisselen!

Donderdag 22 december; kerstviering.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er een aantal bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief?

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu.