Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Spanje, 03-11-2016

Aan alle kinderen, hun ouders en andere bewoners van Duizel.       

 

Vanaf mijn residentie in Spanje wil ik jullie mededelen dat ik en mijn gevolg, op 20 november een bezoek zal brengen aan het mooie dorp Duizel. Zoals voorgaande jaren zal ik op een prachtige wagen van de heer Henk Groenen, voorafgegaan door de muziekvereniging Volharding, een rijtoer maken door Duizel, vanaf hoek Meerstraat-- Akkerstraat om 13.30 uur, om vanaf daar naar het feestadres Cafe De Donk te gaan.

De rijtoer is als volgt:

 Meerstraat—Groenstraat—Sint Janstraat—Kerkakkers—Oude Kerkstraat—Smitseind—Wolverstraat.

 

Op de rotonde bij de Oude Tramhalte zal extra beveiliging staan.

Tijdens de rijtoer gaan we zoveel mogelijk kinderen ophalen om mee te lopen naar het feestadres. Daar zal een spetterend feest gehouden worden. Omdat er elk jaar weer veel kinderen aanwezig zijn vraag ik heel beleefd aan de ouders om mijn Pieten een handje te helpen. Ook wil ik een beroep doen aan de kinderen van groep 8 om, als zij daar tijd voor hebben, de kinderen te helpen. Wil je helpen om deze middag vrolijk en veilig te laten verlopen, stuur dan een briefje met je naam erop naar mijn lieve en trouwe hulp: Tessa van der Kruijssen, Vendelierstraat 15.

Lieve kinderen uit Duizel, Ik ga nu mijn koffers pakken om naar Nederland te komen. Ik zie jullie graag op 20 november in goede gezondheid en hoop een heel gezellige middag met jullie te hebben.

Groeten: Sint Nicolaas.