Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Muziekvereniging ‘De Volharding’ uit Duizel heeft weer een gezellig concert op het programma staan. Dit keer wordt het een lunchconcert. Dat wil zeggen dat u eerst kunt genieten van muziek en daarna gaan we gezellig samen eten. Zowel de fanfare als de percussiegroep zullen een gedeelte van het concert voor hun rekening nemen.

Om mee te kunnen genieten van dit concert hebt u een toegangskaartje nodig. Dit is te verkrijgen bij Wilma van der Heijden, Beersbeemden 28 in Duizel. Het kost 3 euro en geeft u behalve toegang tot de zaal ook recht op een kop soep of een broodje naar keuze.

Natuurlijk hoeft u niet tot etenstijd op een houtje te bijten of droog te staan. We zorgen namelijk voor een kopje koffie of thee met iets lekkers voor iedereen die binnenkomt.

Mocht u na het broodje of soepje dat u bij het kaartje krijgt nog meer trek hebben, en dat is zeer waarschijnlijk als u ziet wat we hebben, dan kunt u voor €2,50 per broodje of soepje nog naar hartenlust doorsmikkelen. Neem hiervoor wel contant geld mee, want u kunt bij ons niet pinnen helaas.

Wij hopen op een volle zaal op zondag 27 november. We beginnen om 11.00 uur. Kom op tijd want dan kun je de beste plek bemachtigen!