Duizel_W1.png

Nieuwsberichten

MAC de Kempen indoor is weer begonnen!

 

Op zaterdag 4 februari organiseert MAC de Kempen vanaf 19.30h weer haar indoor activiteit in Sporthal de kraanvogel te Eersel.

MAC de Kempen is in het bezit van een compleet MyLaps systeem waarmee ze uiterst nauwkeurig rondetijden kunnen meten en deze ook kunnen tonen aan de deelnemers of het publiek. We hebben 20 leentransponders ter beschikking voor deelnemers welke deze nog niet hebben. Hierdoor kan iedereen meten en zien hoe hard hij rond kan op onze uitgezette indoor baan.

 

Indien het te druk wordt zullen we de trainingen en wedstrijden indelen per schaalgrote 1/8 of 1/10. Hierdoor wordt schade voorkomen en kunnen er attractievere trainingen werden gereden. Het rijschema wordt ter plaatse gecommuniceerd.

 

Natuurlijk is er tussendoor gelegenheid om te sleutelen en kun je accu’s laden. Dat is tevens een uitgelezen moment om ervaringen uit te wisselen tussen elkaar.

Adres Sporthal De Kraanvogel: Hoolstraat 34, 5521BE Eersel. Aanvang 19.30h

Kosten voor het indoor rijden:

  • Leden MAC de Kempen: Jeugd t/m 16jr. €2,50, Volwassen €5,00
  • Niet MAC de Kempen leden: Jeugd (t/m 16 jr) €5,00, Volwassen €10,00

Mocht je ter plekke lid worden van over club krijg je direct voor het leden tarief toegang tot de baan.

Meer informatie over het lidmaatschap kun je vinden op www.macdekempen.nl

 

Onderstaand de voorwaarden waaraan onze RC auto’s moeten voldoen:

  • Enkel Elektrisch aangedreven
  • Auto’s én schoenen moeten SCHOON zijn, dus ook geen zand ed op banden
  • We houden rekening met elkaar. Probeer schade tot een minimum te beperken
  • Baanhulp is prettig echter op eigen risico. Alleen voor volwassenen

Misschien vinden je buren, opa of oma of kennissen het leuk om te komen kijken naar je hobby? Ze zijn allen van harte welkom, kijken kost niets en is erg vermakelijk. De tribune is toegankelijk en de kantine van de sporthal is open voor een kopje koffie ed.

 

Ook als je meer informatie wilt over deze leuke hobby/sport kun je binnenlopen. Er zijn altijd mensen aanwezig die je allerlei informatie kunnen verschaffen.

Omdat we in de gehuurde tijd ook moeten opbouwen en afbreken vragen we jullie om op tijd aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen we allemaal maximaal de tijd gebruiken om onze hobby uit te oefenen.

 

Ps. Schrijf ook vast de volgende MAC de Kempen indoor activiteiten en in je agenda:

  • Zaterdag 4 maart 2017 Indoor activiteit, aanvang 20.00h
  • Zondag 19 maart 2017 NL RC RallyCup kampioenschap 2016-17, laatste wedstrijd (2x Den Haag, 1x Gouda, 1x Eindhoven en nu bij MAC de Kempen). Aanvang 10.00h op onze buitenbaan Sportpark De Meer, Duizel.

 

MAC de Kempen is een RC-auto club welke haar buiten banen heeft aangelegd op het sportpark van Duizel. Daar is tevens een clubgebouw en is een overdekte sleutelplaats aanwezig.

Momenteel heeft de club ca. 60 leden.

 

De -binnen MAC de Kempen- toegestane modelauto’s hebben een maximale schaal van 1:8, zijn enkel elektrisch aangedreven, tot 50cm lang, wegen ca. 5kg en kunnen snelheden bereiken van meer dan 80km/h.

Mocht je meer informatie wensen, willen weten wanneer we waar aanwezig zijn of tips hebben om onze club te versterken, dan zijn wij te vinden via onderstaande media:

www.macdekempen.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook.nl/macdekempen

 

We hopen jullie snel te mogen begroeten op onze buiten baan of tijdens onze indoor activiteiten.

 

Tot dan!!

Bestuur MAC de Kempen