Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

Beste muziekliefhebbers en levensgenieters,

Misschien heeft u het al gezien op de kalender op de achterkant van efkes Duyselen (en genoteerd), op 10 juni organiseert de Volharding een festival. De naam is inmiddels gekozen:

      Midzomerfestival.

Behalve lekker weer hebben we daar de hulp en deelname van mensen buiten de vereniging bij nodig. Het is namelijk de bedoeling dat er voor iedereen wat te beleven valt. We willen naast muziek ook een feelgoodmarkt realiseren. Daarvoor hebben we deelnemers nodig. We denken daarbij aan mensen die bijvoorbeeld iets moois of iets lekkers maken en dat willen verkopen, mensen die over een vaardigheid of kunst willen vertellen, workshops geven, massage geven, enzovoorts. Daar zijn vast nog heel veel dingen bij te bedenken.

Mocht u belangstelling hebben om zelf deel te nemen of een idee voor ons waar we mee aan de slag moeten, dan horen wij dat heel graag! Ook verenigingen die een steentje bij willen dragen zijn natuurlijk van harte welkom.

U kunt voor tips, ideeën en deelname een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe dat dan vóór 1 april, dan gaan wij er mee aan de slag!

Wij denken dat we er samen een fantastische dag van kunnen maken op 10 juni.