duizel_groenstraat2.png

Nieuwsberichten

26 februari 2017.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Het bestuur heeft gewerkt aan de website. Nog niet alles is gevuld, maar een paar rubrieken wel. Er staan o.a. foto’s van de fietstocht in het fotoboek. Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen.

Ook hebben de leden met een mailadres een bericht gekregen met het kringprogramma.

Hieronder het volledige programma tot en met april voor onze afdeling:

Belangrijk!

Van de afdeling Lierop hebben wij de vraag gekregen met hoeveel personen wij komen naar de uitwisseling op dinsdag 16 mei.

Zij willen dit weten i.v.m. de organisatie van deze dag.

De precieze tijden zijn nog niet bekend, maar we denken rond 9 uur te vertrekken en rond vijf uur weer terug te zijn.

Als u mee wil gaan dan opgeven vóór 25 maart! Niet vergeten!

Woensdag 8 maart; Internationale Vrouwendag. In de kring wordt deze dag gevierd met een leuke voorstelling in Gemeenschapshuis De Bunt, Graathof 9 in Someren Heide. De voorstelling heet: Het leven als een butler. Aanvang 20.00 uur, kosten € 5,- pp. + vervoerskosten. Vertrek bij de kerk om 19.00 uur. Opgeven tot 15 febr. bij een van de bestuursleden.

Donderdag 16 maart; Internationale Vrouwendag in onze afdeling. We beginnen om 20.00 uur in dorpshuis De Smis. Voor deze avond hebben wij een schilderworkshop gepland. Nu moet u niet direct denken ’dat kan ik toch niet’, want wij hebben een paar heel goede schilderessen in onze afdeling en zij hebben hun medewerking toegezegd. Wij zorgen voor de materialen. Om te weten hoeveel we nodig hebben is het wel van belang dat u zich voor 6 maart opgeeft. Ook is het handig als u een voorbeeld of voorwerp meebrengt, dat u eventueel na wil schilderen. Maak er een mooi eigen schilderwerk van!

Woensdag 5 april; Volksdansinstuif. Aanvang 20.00 uur in Den Tref in Hapert. Kosten €5,- pp, koffie inbegrepen. De avond krijgt een wat andere opzet waardoor het publiek meer mee kan dansen. Veel plezier gewenst.

Dinsdag 11 april; paasactiviteit. Hier hoort u nog meer van.

Woensdag 19 april; volksdansinstuif in Den Enck in Oirschot.

Aanvang 20.00 uur. Kosten €5,- pp.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er een aantal bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief?

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu.