Duizel_ZO3.png

Nieuwsberichten

 27 maart 2017.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Het bestuur heeft gewerkt aan de website. Nog niet alles is gevuld, maar een paar rubrieken wel. Er staan o.a. foto’s van de fietstocht in het fotoboek. Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen.

Ook hebben de leden met een mailadres een bericht gekregen met het kringprogramma. Hieronder het volledige programma tot en met april voor onze afdeling:

Woensdag 5 april; volksdansinstuif. Aanvang 20.00 uur in Den Tref in Hapert. Kosten €5,- pp, koffie inbegrepen. De avond krijgt een wat andere opzet waardoor het publiek meer mee kan dansen. Veel plezier gewenst.

Dinsdag 11 april; paasactiviteit. Aanvang 20.00 uur in dorpshuis De Smis. Deze keer gaan wij uit van uw eigen creativiteit. U kunt zowel iets maken van hout of stof of een piepschuim ei/eren versieren, een schaal of vaas/pot opmaken met groen en bloemen, een paastak opmaken enz. In tijdschriften kunt u eventueel nog leuke ideeën opdoen! Het is wel de bedoeling dat u al uw eigen spulletjes meebrengt. Samen maken we er een gezellige avond van. Iedereen kan met  iets leuks naar huis gaan.

Woensdag 19 april; volksdansinstuif in Den Enck in Oirschot.

Aanvang 20.00 uur. Kosten €5,- pp.

Van 6 t/m 30 april loopt weer De Grote Clubkas Campagne van de Rabobank. Door uw stem aan Vrouwen van Nu Duizel te geven levert u een grote bijdrage aan onze kas en kunnen we weer meer mooie dingen voor onze vereniging doen.

Dinsdag 16 mei uitwisseling met Lierop. Via de mail heeft u de uitnodiging al gekregen. Geen mail, dan komt die nog in de brievenbus. Er hebben zich 24 vrouwen opgegeven. We gaan met auto’s. Als u kunt rijden horen we dat graag want we hebben min. 6 auto’s nodig. Vertrektijd enz. laten we nog weten.

Donderdag 29 juni dagfietstocht. Vertrek 09.00 uur bij de kerk. Verdere info volgt.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er een aantal bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief?

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu.