duizel_kleinebeerze.png

Nieuwsberichten

Midzomerfestival 2017

We hebben het al eerder aangekondigd en het wordt steeds spannender! Op 10 juni gaan we in Duizel een echt midzomerfestival organiseren. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we een heleboel deelnemers voor nodig. Zelf hebben we al een hoop muziek geregeld en een mooi programma met veel afwisseling in elkaar gezet en, superleuk, ook voor bezoekers is er gelegenheid om muziek te maken!

Nu zoeken we nog zoveel mogelijk verschillende activiteiten voor onze feeldgoodmarkt.

Mocht je iets willen verkopen of promoten en denk je een leuke bijdrage aan onze markt te hebben; zelfgebakken taarten, 2e hands spullen, antiek, zelfgemaakte sieraden, en alles wat je zelf nog kunt verzinnen, dan kun je daarvoor een kraampje huren. Dat kost €30,- voor een hele kraam van 4 meter. Je kunt ook een halve kraam huren voor €15,-. De opbrengsten van je actie mag je zelf houden.

Mocht je iets willen doen maar daarvoor geen kraam nodig hebben, geef dan even door hoeveel ruimte je denkt nodig te hebben en dan maken we daar een prijs voor.

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iemand van de commissie neemt dan contact met je op. We hopen op een grote diversiteit aan deelnemers dus grijp je kans!