duizel_noord2 - kopie (2).png

Nieuwsberichten

10 april 2017.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Het bestuur heeft gewerkt aan de website. Nog niet alles is gevuld, maar een paar rubrieken wel. Er staan o.a. foto’s van de fietstocht in het fotoboek. Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen.

Ook hebben de leden met een mailadres een bericht gekregen met het kringprogramma. Hieronder het volledige programma tot en met april voor onze afdeling:

Dinsdag 11 april; paasactiviteit. Aanvang 20.00 uur in dorpshuis De Smis. Deze keer gaan wij uit van uw eigen creativiteit. U kunt zowel iets maken van hout of stof of een piepschuim ei/eren versieren, een schaal of vaas/pot opmaken met groen en bloemen, een paastak opmaken enz. In tijdschriften kunt u eventueel nog leuke ideeën opdoen! Het is wel de bedoeling dat u al uw eigen spulletjes meebrengt. Samen maken we er een gezellige avond van. Iedereen kan met  iets leuks naar huis gaan.

Woensdag 19 april; volksdansinstuif in Den Enck in Oirschot.

Aanvang 20.00 uur. Kosten €5,- pp.

Van 6 t/m 30 april loopt weer De Grote Clubkas Campagne van de Rabobank. Door uw stem aan Vrouwen van Nu Duizel te geven levert u een grote bijdrage aan onze kas en kunnen we weer meer mooie dingen voor onze vereniging doen.

De brief van de Rabobank heeft u al gekregen. Als u hulp wil bij het invullen op de computer komen wij u graag helpen.

Dinsdag 16 mei; uitwisseling met Lierop. Via de mail heeft u de uitnodiging al gekregen. Er hebben zich 27 vrouwen opgegeven. We gaan met auto’s. Als u kunt rijden horen we dat graag want we hebben 6 á 7 auto’s nodig. Vertrektijd 09.00 uur bij de kerk.

Donderdag 29 juni; dagfietstocht. Vertrek 09.00 uur bij de kerk. Verdere info volgt.

Woensdag 12 juli; uitstapje leden 80 +.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er een aantal bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief?

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu.