duizel_kleinebeerze.png

Nieuwsberichten

Heemkundige Studiekring De Acht Zaligheden Eersel bestaat 70 jaar

De heemkundige studiekring kring wil dit jubileumjaar niet zonder meer voorbij laten gaan maar kan en wil geen uitgaven doen voor een feest omdat zij haar financiële reserves liever inzet ter uitbreiding van haar archieven.

Dit jubileumjaar wil de kring gebruiken  om de verzameling klassenfoto’s uit haar werkgebied zijnde de dorpen Duizel, Eersel en Steensel uit te breiden. Zogezegd een kado aan de kring. Daarvoor is de medewerking nodig van u lezer van dit verhaal. Haar oprichtingsjaar was 1947 en wat zou het leuk zijn als men uitgebreider kan beschikken over klassenfoto’s uit die tijd en de jaren er na. Vóór die tijd zijn er al wat  foto’s in de verzameling maar juist over de jaren na 1947 is die mager.

Het gaat niet alleen over de foto’s zelf maar vooral ook over de namen van de kinderen die op de foto staan. Wilt u de kring helpen dan kunt u contact opnemen via de website.

Middels het contactformulier  kan dan een afspraak gemaakt worden.

De website is www.hskdeachtzaligheden.nl maar u kunt ook mailen naar de voorzitter van de kring Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Leo Spanjers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.