duizel_groenstraat1.png

Nieuwsberichten

COMPUTERCURSUSSEN

Nieuwe reeks cursussen start weer in september 2017

 

Dorpshuis de Smis organiseert al vele jaren computercursussen en heeft voor elke leeftijd weer een aantrekkelijk cursusaanbod in de aanbieding.

Wij werken zonder winstoogmerk. Ons doel is om het gebruik van computers, smartphones, tablets, enz. bij iedereen zoveel mogelijk te bevorderen door middel van het aanbieden van laagdrempelige cursussen.

Diegene die al meer ervaring hebben met de PC worden de cursussen "Windows 10 voor gevorderden" en "Word en Excel" speciaal aanbevolen. U haalt na afloop veel meer uit uw PC.

Wij zijn met onze docenten aangesloten bij het seniorenweb.

Er wordt gewerkt met een beamer, die het beeldscherm van de docentencomputer op een groot scherm laat zien. Uiteraard beschikt u over een “eigen” PC. Een iPad brengt u zelf mee.

Dorpshuis de Smis biedt de volgende cursussen aan:

iPad gebruik,

Windows 10 voor beginners,

Windows 10 voor gevorderden,

Word en Excel.

Voor de inwoners van de gemeente Eersel wordt in samenwerking met de bibliotheek de cursus Digisterker gegeven. In deze cursus leert u omgaan met de websites van alle overheden.

De cursussen bestaan uit 3 of 5 lessen van elk 2 uur en worden gegeven op maandag, dinsdag of woensdag om de 14 dagen. De cursus Digisterker wordt gegeven op dinsdagochtend en bestaat uit 4 wekelijkse lessen.

De cursussen gaan alleen door bij voldoende deelnemers.

Op de website dorpshuisdesmis.nl (tab computercursusssen) vindt u meer informatie over de cursussen, prijzen en data. U kunt zich voor een van de cursussen aanmelden via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .