duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

11 september 2017.

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Hieronder het volledige programma tot en met eind december voor onze afdeling:

Vrijdag 15 september 20.00 uur; cultureel centrum De Enck, Oirschot. Cabaretière Manon Ossenvoort: Het Tractormeisje.

Donderdag 28 september 20.00 in uur De Smis. Wat kan een zorgtrajectcoördinator zoal voor u doen? Deze lezing is gratis toegankelijk voor iedereen die belangstelling voor dit onderwerp heeft, u mag dus gerust een echtgenoot of kennis meebrengen.

Dementie is een van de ingewikkeldste en meest ingrijpende ziektes.  Het  heeft een grote invloed op het leven van mensen met dementie en hun familie. Iemand met dementie wordt naarmate het ziekteproces vordert steeds afhankelijker van zijn of haar omgeving. Ook voor de mensen om hem of haar heen is het een ingrijpend proces. Men krijgt te maken met een continue proces van veranderende (zorg-)taken en verlies. Wist U dat 1 op de 5 mensen dementie krijgt? De kans is groot dat u of iemand in uw omgeving met deze ingrijpende ziekte te maken krijgt. Maar wat is dementie? Welke vormen zijn er? Wat is er nodig om een diagnose te kunnen stellen? En hoe kunnen mensen opgevangen worden en behandeld worden als de ziekte bij hen geconstateerd Is? Wat doet een zorgtrajectbegeleider? Donderdag 28 september komen 2 zorgtrajectbegeleiders een presentatie geven over dementie en zullen deze en andere vragen aan bod komen.

Donderdag 5 oktober 19.00 uur. De Smis; ‘t Plekske bloemschikken. Joke van de Ven gaat ons deze avond weer helpen er iets moois van te maken.

Dinsdag 10 oktober 20.00 uur. Den Tref Hapert: muzikaal cabaret: De drie gezusters en Hein.

Dinsdag 24 oktober 20.00 uur in De Smis Herfstavond. De Hoef e.o. draagt zorg voor deze avond.

Donderdag 2 november; informatie avond bij Feyo oogkliniek.

Op deze avond mag u ook andere belangstellenden meebrengen.

Donderdag 21 december Kerstviering.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er veel bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief?

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu.