Duizel_ZW1.png

Nieuwsberichten

Wat hebben we weer een prachtige zomerweek achter de rug!

De laatste week van de zomervakantie hebben we met de kinderen van de basisschool weer genoten van een heerlijke week. Maandag zijn we begonnen met het bouwen van prachtige hutten. Maar dat was het niet alleen, achter in het bos werd er volop op elkaar gejaagd met heuse laserpistolen. Op het veld voor de blokhut was het ook een drukte van jewelste, daar werden schatten veroverd maar ook verdedigd met puddingbuksen.

Dinsdags konden de kinderen weer deelnemen aan leuke workshops. Timmeren, trommelen, ballonnen knopen, beeldhouwen, breakdance, bloemschikken, koken en mountainbiken, het kon allemaal. En voor de zieke poppen en knuffels was de dokter aanwezig.

Op woensdag is er veel met water gespeeld, het was een zonovergoten dag. Voor de onderbouw waren er allerlei spellen georganiseerd bij de blokhut en de bovenbouw ging los op de stormbaan bij De Donk. Na al deze activiteiten stond de frietwagen de kinderen op te wachten waar heerlijk gesmuld is. De vaders en moeders waren hierbij ook aanwezig om daarna samen met de kinderen het spannende spel: de jongens tegen de meisjes te spelen.

De bovenbouw mocht de nacht erna blijven overnachten. En dat overnachten niet hetzelfde is als blijven slapen werd maar weer eens goed duidelijk gemaakt.

Op donderdag zijn de kinderen van de onderbouw nog heerlijk gaan spelen in de speeltuin in Valkenswaard. De bovenbouwers konden na een goed ontbijt lekker naar huis om hun gemiste uurtjes slaap in te halen.

Langs deze weg willen we iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze superweek van harte bedanken! Zonder de vrijwillige hulp van jullie hadden we het nooit voor elkaar gekregen om zo’n geweldige week te organiseren voor de kinderen. Onze dank is groot!

Het organiseren van alle activiteiten vraagt natuurlijk om een goed bestuur. Extra mensen zouden zeer welkom zijn. Je zult met open armen ontvangen worden in een zeer enthousiast en gezellig bestuur. Als het je wat lijkt om ons te versterken neem dan gerust contact op met Mirjam Oomen.

 

Bestuur Stichting Jeugdbelangen