duizel_noord2 - kopie.png

Nieuwsberichten

Zaterdag 9 september Ziekenmiddag in Duizel.

Op de 2e zaterdag in september verwennen we ieder jaar onze zieken en ouderen vanaf  85 jaar .

Ook dit jaar hadden we vanaf 14: 30 uur met 40 genodigden zo’n gezellige middag in De Smis. Zij die geen vervoer hadden werden door het bestuur opgehaald en later in de avond weer thuis gebracht.

Na een kort welkomstwoord werden zij getrakteerd op koffie, thee en vlaai. Daarna hadden wij ”Puur Toeval “ uit Reusel uitgenodigd om een paar uurtjes onze gasten muzikaal te vermaken. Ondertussen werden de drankjes opgenomen en konden onze gasten wat nieuwtjes uitwisselen. Het muzikale intermezzo wat zij met drie personen brachten bestond uit zang en het bespelen van een drumstel en accordeon. Vele liedjes waren goed herkenbaar, dus werd er goed meegezongen.

Om 17.00 uur werden de tafels gedekt voor een kleine brood maaltijd. Voor iedereen was er een kop tomatensoep en broodjes met een warme kroket. Ook werden er foto’s bekeken die door Leo Spanjers vorig jaar gemaakt waren. Om 18.30 uur maakten wij ons klaar voor de afsluiting van deze dag met een dienst in de kerk. Op je gemakje of gearmd maakten velen hier gebruik van. Voor de kerkdeuren wachten wij met 2 collectebussen de mensen op voor een kleine bijdrage .

Heel graag willen wij voor de zieken en hulpbehoevende mensen van Duizel ten dienste zijn. Dus met klem willen wij nogmaals vragen, weet U iemand die al langer ziek is of in het ziekenhuis verblijft, laat het ons a.u.b. weten.

Heel graag zouden wij, indien U het op prijs stelt, een bezoekje willen brengen of verrassen met een bloemetje. Graag een telefoontje naar Harrie Dekkers, tel. 0497 513055.

De Ziekengroep.