Duizel_ZO4.png

Nieuwsberichten

Een nijvere werkgroep zet ons dorp Duizel weer eens extra op de kaart

U heeft vast hier en daar wel gehoord of gelezen over een komende dorpsquiz.Dit is een fantastisch idee om ons dorp weer eens bij elkaar te brengen met jong en oud! Iedereen kan hier een steentje aan bij dragen.

Een van de aanleidingen is het 60-jarig bestaan van de Wielerstichting: “Om de gele trui”. U weet wel de wielerronde met de kermis. Als er geld overblijft, na aftrek van de kosten, besteden zij dit aan een goed doel. De hoofdprijs is een grote verrassing, geschonken door Reny open haarden!!

De werkgroep is al bijna een jaar bezig met het samenstellen van de quiz. Deze zal bestaan uit vragen rondom Duizel, puzzels en algemene vragen.

Voor volgend jaar daagt de organisatie een andere vereniging uit dit op te pakken!

Opgeven tot 22 september bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bedenk een leuke naam voor je team. Bij het opgeven krijg je al een opdracht mee omdat deze enige voorbereiding vraagt. Ook een goede internetverbinding is van belang.

Op zaterdag 30 september gaat het echt los en kun je de vragen vanaf 18.30 uur ophalen in De Smis. De antwoorden dienen dezelfde avond klokslag 23.30 uur weer ingeleverd te zijn.

Op zaterdag 7 oktober is de prijsuitreiking. Dit gaat een leuke ludieke happening worden in De Donk.

Quizcommisie: Sandra, Frans, Monita, Anja, Ans en Jack.

Van onze verslaggeefster

Antoinette Koolen-van de Velden