duizel_noord2 - kopie.png

Nieuwsberichten

Wilt u graag als interieurverzorgster werken in een sjiek kantorenpand? Werkt u graag samen met een collega en woont u in de regio van Duizel? Dan gaan we graag in gesprek met u. Want wij hebben een respectabele baan in de schoonmaak beschikbaar voor onbepaalde tijd.

Respectabele part time baan als Interieur Verzorgster

Als schoonmaker van het kantoorgebouw werkt u maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur. Samen met een collega maakt u de verschillende ruimtes van het kantorenpand schoon en zorgt er zo voor dat de medewerkers in een aantrekkelijke en representatieve omgeving kunnen werken en hun klanten de uitstraling kunnen bieden die bij het merk hoort.

Vanwege de werktijden is het werk goed te combineren met andere klussen. En die hebben wij eventueel ook voor u beschikbaar. In de weekenden bent u vrij.

 

Details

  • Werktijden: maandag – vrijdag 17:00-20:00 (15 uur per week), meer projecten zijn bespreekbaar.
  • Beloning volgens RAS schoonmaak CAO.
  • Verloning kan naar keuze wekelijks of maandelijks.

Wil jij een baan waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de leef- en werkomgeving van mensen? Neem contact met ons op via 085 06 55 374 of stuur uw cv met uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.

En sluit deze baan toch niet helemaal bij u aan, maar kent u iemand anders voor wie dit een mooie kans is? Stuur dan deze vacature door!

Werken via Djobbel

Djobbel is een arbeidsbemiddelingsbureau waar iedereen zich thuis voelt en graag zaken mee doet. Via Djobbel werken betekent werken bij een bedrijf dat waardering heeft voor uw bijdrage en inzet. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw werk en met onze service. Daarom kunt u altijd bij ons terecht, en zullen we samen bekijken wat het beste bij u past en wat wij voor u kunnen doen. Wanneer een project ten einde loopt op een locatie, zetten wij ons in om voor u een nieuw project te vinden. Zo is de kans groot dat u aan het werk kunt blijven.