Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

22 oktober 2017

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Hieronder het volledige programma tot en met eind december voor onze afdeling:

Dinsdag 24 oktober. Let op: 19.30 uur! in De Smis Herfstavond. De Hoef e.o. draagt zorg voor deze avond. Het wordt een verrassende avond! U heeft een aparte uitnodiging in uw brievenbus gehad.

Donderdag 2 november. Informatie avond bij Feyo oogkliniek. Opgeven voor 23 oktober bij een van de bestuursleden. We gaan om 19.00 uur gezamenlijk naar binnen, maar u komt op eigen gelegenheid naar Feyo. Op deze avond mag u ook andere belangstellenden meebrengen.

Zondag 19 november. 14.00 en 20.00 uur in het Parktheater Eindhoven, Lichtstad Revuetheater met de voorstelling Quartier Fou. Helaas is kaartjes bestellen niet meer mogelijk.

Dinsdag 12 december. Om19.00 uur in De Smis kerststukjes makenin De Smis naar eigen idee en met eigen materialen. We kunnen elkaar op leuke ideeën brengen en misschien links en rechts wat groen ed. uitruilen. Koffie staat klaar!

Donderdag 21 december. Kerstviering. Hiervoor krijgt u een aparte uitnodiging.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er veel bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief?

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.