duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Ontdek het plezier in schrijven. Maak iets van niets. Het enige dat je nodig hebt is je hoofd, pen en papier.

Vanaf januari start ik met het begeleiden van een schrijfcafé in Eersel. Het schrijfcafé is een ontmoetingsplek voor mensen die van schrijven houden of die het schrijven willen ontdekken. Onder het genot van een kop koffie, thee of een ander drankje maak je opdrachten die jou uitdagen om op zoek te gaan naar je creativiteit. Tijdens het schrijven ontstaan vaak mooie én grappige gesprekken. Als je wilt, mag je je teksten delen met de groep.

Het schrijfcafé is géén cursus, teksten worden niet beoordeeld.

De eerste bijeenkomst, op donderdag 25 januari 20.00 uur, is gratis te bezoeken. Schrijfervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Sandra Hakkens

 

 

 

 

 

 

De volgende informatie over het schrijfcafe staat op de website van de bibliotheek:

Het Schrijfcafé is een plek om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen, verschillende stijlen uit te proberen en om je schrijfsels te delen met andere schrijfliefhebbers. In 2018 zijn er vier bijeenkomsten gepland. De eerste bijeenkomst op donderdag 25 januari is gratis te bezoeken.

Bij het Schrijfcafé draait het vooral om het plezier in schrijven waarbij creatieve schrijfopdrachten je op gang helpen. Schrijf je graag dagboeken, kaarten, brieven of gedichten... Of schrijf je niet maar zou je dat wel willen?

Schrijfdocente

De schrijfdocente is Sandra Hakkens. Zij schrijft biografieën voor particulieren en bedrijven en volgde hiervoor de opleiding Familieverhalen en Biografieën aan de Schrijversacademie. Daarnaast schrijft ze korte verhalen (een van haar verhalen verscheen in de bundel 'Korte verhalen uit de Gouden Eeuw') en gaf ze een cursus Creatief schrijven aan de Volksuniversiteit. Voor meer informatie zie haar website verhaalvoormorgen.nl.

Praktische informatie

Voor 2018 zijn er vier bijeenkomsten gepland in bibliotheekvestiging Eersel in de Muzenval.  De bijeenkomsten zijn los van elkaar te bezoeken op de volgende data: donderdag 25 januari, donderdag 22 februari, donderdag 29 maart en donderdag 19 april, altijd van 20.00 tot 22.00 uur. Het tarief bedraagt € 10,- per sessie en is inclusief koffie of thee bij aanvang.  De eerste sessie op donderdag 25 januari is gratis en bedoeld om te komen kennismaken.

Voor meer informatie en/of aanmelding mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met de bibliotheek 085-7733288.