Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Gezellige kerstborrel Buurtvereniging De Polder eindigt met domper

De jaarlijkse kerstborrel van buurtvereniging De Polder is zondag 17 december geëindigd met een domper. De ramen van de tent (van zeil), waar zaterdag de borrel plaatsvond, bleken kapot gesneden te zijn in de nacht van zaterdag op zondag.

 

Dit was een onaangename verassing zondag ochtend toen de tent opgeruimd werd. De tent was één nachtje op het grasveld tussen de Lange Akkers en Rijkenstraat blijven staan. Helaas met het gevolg dat de zijkanten van de tent nu verder onbruikbaar zijn geworden vanwege de grote sneden.

Daders

Inmiddels zijn al flink wat tips binnen over de mogelijke dader(s). En we willen ons via deze weg dus ook richten tot die daders, om zich te melden bij de politie.

Mocht u zelf ook iets gezien hebben in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december, wilt u zich dan melden bij de buurtvereniging. Zodat de schade op de dader(s) verhaald kan worden.

De kerstborrel van buurtverenging De Polder was zaterdag vroeg avond nog wel zo goed verlopen. Erwtensoep, marshmellows, glühwein, warme chocomelk, er was voor van alles gezorgd en de opkomst was groot. Dit alles onder een half open tent op het grasveld tussen de Lange Akkers en Rijkenstraat. Niemand kon vermoeden wat er zich die avond zou afspelen.