duizel_kleinebeerze.png

Nieuwsberichten

Boekenbeurs Duizel 27 en 28 januari.

2e Hands boeken en platen krijgen weer een nieuwe kans op de jaarlijkse boekenbeurs. Voor het 20e jaar zijn er door het Gilde van St. Jan Baptist weer volop boeken, LP’s en singles ingezameld. Dit jaar zijn er meer dan 15.000 titels bijeengebracht, welke wachten op een nieuwe eigenaar.

Allerlei categorieën zijn voorradig van kinderboeken tot strips, van romans tot literaire werken, van hobby tot wetenschappelijk etc. etc. De prijzen lopen uiteen van € 0.50 tot € 2,00 en iets hoger voor de bijzondere titels, maar ook die zijn klein geprijsd. Voor jong en oud is er in ieders interesse wel wat te vinden. Het is daarom een aanrader om gezellig tussen de boeken te neuzen. De boeken zijn al in 10 categorieën gesorteerd waardoor u gericht kunt zoeken. Op zondag is er weer nieuw aanbod. De beurs kan elk jaar rekenen op een gezellige drukte, dus wees er op tijd bij.

De opbrengst van de beurs komt ten goede aan de financiering van kleding en attributen voor het Gilde. En ook aan het onderhoud van het Gildehuis en de Mariakapel, welk eigendom is van het Gilde. U steunt dus een stukje Brabantse Cultuur.

De boekenbeurs wordt gehouden op zaterdag en zondag 27 en 28 januari in Dorpshuis “De Smis” aan het Smitseind 33/A te Duizel van 11.00-16.00 uur. De entree is voor iedereen gratis.