Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Vrienden van de Duizelse Kerststal

We hebben het toch weer goed voor elkaar gekregen deze Kerst. De stal stond er weer prachtig bij. Ook in de kerk was er een mooie Kerststal weggezet. Dankzij jullie inspanning hebben veel Duizelse mensen kunnen genieten van zo’n prachtige stal. Vooral de vele kinderen die zijn komen kijken en met gulle hand de dieren wat extra toeschoven.

 

Onze dank ook voor hen die de dieren 14 dagen aan ons wilden toevertrouwen. Aan hen die voor twee of meerdere dagen de verzorging van de dieren op zich hebben genomen, hartelijk dank. De fam. Majoor een extra pluim want zij hebben ook 2 dagen de zorg voor het vee ter harte genomen. Daar komt bij dat in de nacht van de jaarwisseling zij extra attent waren over het welzijn van onze dieren. Het weer ophalen van de ezel, schapen en geitjes ging ook voorspoedig. Ook de mensen van de Eersels gemeentewerf onze dank voor het opruimen van de kerstbomen en de zooi die altijd achterblijft na het afbreken van de Kerststal.

De familie Jacobsen, ik hoop dat ik het goed schrijf, bedankt voor het uitlenen van de verrijker. We hadden anders een dag extra werk gehad om de kerstbomen te plaatsen. Hopelijk kunnen we tegen de Kerst weer een beroep op jullie doen.

We vergeten zeker niet Jan Wouters. Hij zorgde voor een paar prachtige kerstbomen, al waren ze wel wat groot en zwaar. Maar uiteindelijk stonden ze toch prachtig voor de Kerststal.

Ik wil iedereen van harte bedanken voor zijn/haar inzet. Dat we dit nog vele jaren mogen doen. Voorlopig ga ik er vanuit dat we de 50ste keer ook wel halen. Als ik zo hoor dan was iedereen die de stal bezocht heeft erg enthousiast.

Fritz Claassens, Duizel

Met alle Kersstalbouwers en met iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het tot stand komen van de Duizelse Kerststal zeggen wij;

 

Een heel voorspoedig en gezond 2018