Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

 14 januari 2018.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Hieronder het volledige programma tot 4 februari 2018 voor onze afdeling:

Donderdag 18 januari 2018; 20.00 uur, jaarvergadering in De smis.U krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Wel willen we u vragen alvast na te denken over de mogelijkheid enkele werkgroepen te maken en welke dat kunnen zijn en waar u dan aan mee zou willen doen. Het jaarverslag heeft u al digitaal ontvangen, en een enkeling die geen computer gebruikt, heeft het uitgeprint ontvangen.

Dinsdag 23 januari 2018; 19.30 uur. Leven en Welzijn avond; locatie ’t Zand in Oirschot. Hans de Visser komt ons vertellen over zijn bijzondere levensweg. 

Zondag 4 februari winterwandeling.Vertrek om 9 uur ! met auto’s bij de kerk. Onderweg drinken we ergens koffie en bij terugkomst staat ons een lekkere kop erwtensoep te wachten. We hebben weer een mooie wandeling door de Kempische natuur.

Verdere data krijgt u tijdens de jaarvergadering.

Van de kring heeft u per mail al een jaarprogramma gekregen. Een mooi programma dat het waard is om de datums goed in de gaten te houden.

We geven dan ook verdere uitleg over het programma.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er veel bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de computer, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu.