Duizel_ZO1.png

Nieuwsberichten

Beste Duizelnaren,

 

Bij het schrijven van dit bericht, hebben we afgelopen weekend net weer alle voorbereidingen getroffen om onze schaatsbaan aan te leggen. Na het succes van vorig jaar, begon het weer te kriebelen toen we weersvoorspellingen kregen van -10 in de nacht.

 

Omdat de vorstperiode niet zo lang aan zou houden hebben we dit keer gekozen, om de schaatsbaan aan te leggen op de waterplas in Duizel Noord. Hier hebben we nu de voorbereidingen voor getroffen, om een schaatsbaan van ± 2.500 m2 neer te leggen. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind, zodat we deze week kunnen gaan schaatsen! Aan Verlichting > tenten > koffie > chocomelk > verwarming > muziek > eten > drinken > sfeer……aan alles is gedacht. Zelfs hebben we in eigen beheer ruim 100 paar professionele schaatsen voor de verhuur, van maatje 26 t/m maat 46. Dit jaar wordt ook de chocomelk weer gesponsord door; Pruimke’s Hot Chocolate Milk van de Antonishoeve. Meerdere bedrijven hebben ons welwillend al toezeggingen gedaan om dit dorpsevenement kracht bij te zetten, denken aan v.d. Aalst verhuur, BMA , Jacobs Kippen , Reny , Leontwerp en Bas Kox Service & Onderhoud, Restaurant Dinee Café 14 en van Sambeeck Verhuur! Wellicht zijn er meer bedrijven die een duit in ons zakje willen steken. We vragen nl. “GEEN ENTREE”! Wel staat er in de tent een bus, waarbij iedereen vrij is om een vrijwillige bijdrage te doen!

We hopen dat we a.s. woensdag op de baan kunnen, we willen dan ook iedereen vragen om te wachten tot het ijs voldoende sterk is zodat we er allemaal plezier aan kunnen beleven. Houd Facebook van CV ”De Zwetsers” daarom in de gaten!!

 

We willen vanaf woensdagavond elke avond van 18 uur tot 22 uuur open gaan, we nodigen graag iedereen uit om gezellig in onze verwarmde tenten de sfeer te komen proeven en jullie kinderen te zien genieten van dit natuurspektakel. Hopelijk kunnen we dan nog in het weekend van 3 en 4 maart helemaal los gaan en vinden vele mensen de weg naar ons mooi dûrpke Duizel waar saamhorigheid hoog in het vaandel staat.

 

Namens CV “De Zwetsers” zeggen we graag > tot op de schaatsbaan!!

Voor vragen betreffende evt. sponsoring/donaties : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.