duizel_noord2 - kopie (2).png

Nieuwsberichten

Hallo Duizelnaren,

Na een schitterende en mooie carnavalsperiode, een schaatsbaan op “D’n Hoekschen Bogt” in Duizel-Noord, de “Avonden van de Lach” die nog volgen op 13 en 14 april a.s., staat er ook alweer een ander evenement te wachten!

Vorig jaar heeft CV “De Zwetsers” voor een 1e keer “Ut Waaifist” georganiseerd, welke we ook in 2018 navolging zullen gaan geven.

“Ut Waaifist” 2018 zal dit jaar op zaterdag 12 mei plaatsvinden aan De Hoef 5, waarbij we de waai weer sfeervol zullen hebben ingericht en voor hopelijk weer een “Ouderzwets” gezellige avond.

Ook dit jaar hebben we weer enkele leuke en lachwekkende “Oud Hollandsche Spelen” voor u in petto, waarbij u zichzelf kan testen.

Onze bar gaat vanaf 20:00 uur open voor een biertje of wijntje, maar er kan natuurlijk ook wat gegeten worden.

Zoals u hierboven leest, doen we er weer alles aan om er een gezellige avond van te maken!

Wij hopen dus op goei weer, veul toeloop van du Duizelse mens meej vrienden/bekenden, zodat de waai vol staat van plezier en leut!!      

De kaarten zijn vanaf heden beschikbaar bij raads-/bestuursleden van CV “De Zwetsers” en kosten in de voorverkoop € 3,00.

Op de avond zelf kosten deze kaarten aan de kassa € 5,00.

Men kan ook kaarten bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of afhalen bij eetcafé de Donk onder hun openingstijden vanaf 1 april.

Tot dan ……….CV de Zwetsers