duizel_groenstraat1.png

Nieuwsberichten

25 maart 2018.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Hieronder het volledige programma tot 4 juli 2018 voor onze afdeling:

Donderdag 29 maart; lentesalades maken, Dorpshuis Smis, 19.00 uur. U heeft hiervoor al eerder een mail gehad i.v.m. opgave. Het belooft een gezellige avond te worden waar u zelf aan de slag kunt en     natuurlijk ook mag proeven wat er allemaal klaar gemaakt is.

Dinsdagavonden; 10, 17, 24 april en 1 mei; van 19.00 tot 21.30 uur cursus celbeton bewerken. Kosten€ 30,- per persoon, incl.beton; bewerkingsmateriaal zelf meebrengen. We hebben 10 deelneemsters en dus is de cursus vol. De vrouwen die zich opgegeven hebben krijgen nog persoonlijk bericht via de mail over wat ze zoal mee moeten brengen en verdere afspraken.  

Woensdag 11 april: Volksdansinstuif te Hapert.

U heeft via de mail een uitnodiging ontvangen. Ook niet leden zijn van harte welkom! Het is leuk als onze volksdansgroep veel publiek krijgt.

Dinsdag 17 april: Volksdansinstuif te Best.

Ook hiervoor heeft u al een uitnodiging ontvangen via de mail.

Dinsdag 8 mei: Kringbedevaart te Meerveldhoven.

Donderdag 24 mei: Uitstapje met de bus. Met de lijnbus, ofwel openbaar vervoer! naar Eindhoven. Als u geen ov-kaart heeft, kunt u een kaartje kopen in de bus, maar alleen met de pinpas, niet contant! We bezoeken daar het Philips museum en lunchen daar. Als er nog tijd is evt. nog een andere activiteit.

Donderdag 28 juni: Dagfiefstocht.

Woensdag 4 juli: uitstapje met onze 80+ leden.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er veel bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu.