duizel_groenstraat2.png

Nieuwsberichten

23 april 2018.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Rabobank clubkascampagne tot 30 april!

Erg belangrijk voor onze organisatie. Als u lid bent van de Rabobank heeft u hiervoor een kaart gekregen met een persoonlijke stemcode. Laat uw stem niet verloren gaan! Wij zijn er erg blij mee. Als u niet goed weet hoe het werkt of u heeft geen computer, laat het dan een van de bestuursleden weten. We komen graag even aan om u te helpen.

Stem op Vrouwen van Nu, Duizel.

Hieronder het volledige programma tot 4 juli 2018 voor onze afdeling:

Dinsdagavonden; 10, 17, 24 april en 1 mei;

van 19.00 tot 21.30 uur cursus celbeton bewerken. We zijn met 10 vrouwen aan de slag gegaan! Er wordt hard gewerkt en er ontstaan mooie werkstukken.

Dinsdag 8 mei:Kringbedevaart te Meerveldhoven.

Donderdag 24 mei: Uitstapje met de bus.

Met de lijnbus, ofwel openbaar vervoer! naar Eindhoven. Als u geen ov-kaart heeft, kunt u een kaartje kopen in de bus, maar alleen met de pinpas, niet contant!

Eerst gaan we gezellig lunchen, daarna brengen we een bezoek aan het Philipsmuseum. Een gids zal ons vertellen wat we allemaal zien. Er is waarschijnlijk ook nog wel tijd over om op eigen gelegenheid rond te kijken. De precieze vertrektijd krijgt u nog te horen. Opgeven tot 6 mei bij een van de bestuursleden.

Donderdag 28 juni: Dagfiefstocht.

Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Woensdag 4 juli: uitstapje met onze 80+ leden.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er veel bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu.