Duizel_ZO3.png

Nieuwsberichten

Dominator vrijwilligersdag op de Donksbergen

Een blijvend stukje Dominator op de Donksbergen!

Dat de meeste bewoners op de Donksbergen fan zijn van Dominator wordt duidelijk wanneer we met activiteiten coördinator Anita het aankomende jaar bespreken. Cliënten klampen zich aan haar vast om te pijlen of er nog een speciaal voor hen georganiseerde Dominator komt. En die komt er: woensdag 2 mei neemt Dominator, samen met dj’s en bezoekers, de Donksbergen weer over!

Steeds weer een hoogtepunt

“Niet alleen de muziek, maar ook de gezellige vrijwilligers die langskomen zorgen elk jaar weer voor een hoogte punt waar door de bewoners al maanden naar uitgekeken wordt.” zegt Nienke Bassle, General Manager van 10,000 HOURS. Om deze reden

hebben de organisatoren van Dominator, Art of Dance & Q-Dance, besloten dit jaar iets tastbaars achter te laten. Dan is het voor de bewoners elke dag een beetje Dominator. “De Dominator fans zien er misschien stoer uit, maar hebben een hart van goud. Ze werken keihard en zijn super lief voor de clienten!”.

Dit blijkt ook als we vorig jaar Anita van Lunet zorg spreken, na afloop van de Dominator dag. “Het was een top dag”, zegt zij, “Het liefste zouden we een contract voor altijd met jullie afsluiten!”.

Blijven stukje Dominator

Dit jaar gaan de dj’s en vrijwilligers een stapje verder dan klussen en het organiseren van een groot feest. Samen creëren ze een blijvend Dominator decor. Dit gebeurt

onder andere door het bouwen van een echte Dominator chill area voor zowel binnen

als buiten en het maken van een Dominator DJ Booth. Om het helemaal af te maken wordt ook de afscheiding van de openbare ruimte compleet beschilderd in “Dominator style”. Op deze manier blijft er voor de bewoners een tastbare

herinnering aanwezig aan de Dominator dag.

En wat is de Dominator dag zonder feest? Uiteraard sluiten we de dag weer af met één groot feest samen met de bewoners, dj’s en vrijwilligers!

Eén doel

Met deze dag werken Art of Dance en Q-Dance samen met de dj’s en vrijwilligers aan één doel: zoveel mogelijk jongeren in beweging krijgen en laten beseffen dat dit soort aandacht echt nodig is. “Het gevoel van eenheid dat altijd al aanwezig is op

onze festivals, hopen we zoveel mogelijk te verspreiden onder jongeren in het

dagelijkse leven” zegt Nikita van Seggelen, Marketing Manager van Art of Dance & Dominator Festival “En daarnaast is het natuurlijk iedere keer weer geweldig om te zien hoe blij de bewoners zijn met onze komst, dat verveelt nooit!”.

Op woensdag 2 mei slaan dj’s als Bass-D, Negative A, Panic, Restrained, Amada, Malice en meer, samen met de vrijwilligers en organisatoren weer de handen in een voor een Dominator dag om niet te vergeten. En dat is met de blijvende elementen voor de bewoners ook dit keer ook bijna onmogelijk!