Duizel_ZO1.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

 

Deze keer begin ik met een vraag!

Bij het bestuur is het idee opgepakt om eens een tweedaagse fietstocht te doen! Dus een fietstocht met een overnachting; bv. in een kampeerboerderij die we dan afhuren en alleen voor ons ter beschikking staat. We denken aan een donderdag en vrijdag. Laat ons weten wat je daar van vindt!

 

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

 

Hieronder het volledige programma tot 4 juli 2018 voor onze afdeling:

Dinsdag 8 mei:Kringbedevaart te Meerveldhoven.

Donderdag 24 mei: Uitstapje met de bus. Met de lijnbus, ofwel openbaar vervoer! naar Eindhoven. Als u geen ov-kaart heeft, kunt u een kaartje kopen in de bus, maar alleen met de pinpas, niet contant!

Eerst gaan we gezellig lunchen, daarna brengen we een bezoek aan het Philipsmuseum. Een gids zal ons vertellen wat we allemaal zien. Er is waarschijnlijk ook nog wel tijd over om op eigen gelegenheid rond te kijken. De precieze vertrektijd krijgt u nog te horen. Er gaan 14 vrouwen mee.

Ingelaste avond! Donderdag 7 juni Brainstormavond en een stukje gezelligheid. We beginnen om 20.00 uur in De Smis. Een avond waarop u zelf een gedeelte van het programma voor de komende tijd in elkaar kunt zetten. Denk er eens over na wat je graag met Vrouwen van Nu zou doen en misschien iets waar je ook een stukje van de organisatie zelf in handen kunt nemen.

Daarna doen we ook nog iets gezelligs.

Donderdag 28 juni: Dagfiefstocht.

Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Woensdag 4 juli: uitstapje met onze 80+ leden.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er veel bij zijn die uw belangstelling hebben.

 

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

 

Bestuur Vrouwen van Nu