Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

Zondag 17 juni garagesale in Duizel.

Buurtvereniging Nieuwekkers"94 organiseert op 17 juni een garagesale in de Kempstraat, Kruisstraat, Beersbeemden en de Beemd. Verder hebben zich buiten de buurtvereniging de Nieuwekker"94 ook de volgende adressen opgegeven: Gildestraat 10-41-62, Waterhof 2, Oude Kerkstraat 27, Lange Akkers 16 en Smitseind 21-31

Wilt u ook graag meedoen dan kunt zich nog opgeven voor 3 juni bij Anja Wijnen, Kempstraat 13; tel 0613925977

Het belooft een groot succes te worden.

Actie voor Tovertafel

Verder vragen wij uw aandacht voor een Crowdfundingsactie voor Knegselstraat 24

Op Knegselstraat 24 van de Donksbergen hebben 11 cliënten met een verstandelijke beperking en/of dementie een veilig thuis gevonden. Omdat hun team uitgebreidere activiteiten aan wil bieden, die aansluiten bij alle cliënten, willen zij graag een tovertafel aanschaffen. Dit is een speelse zorginnovatie die ouderen in alle fasen van dementie met elkaar en hun omgeving verbindt en beweging stimuleert.

Helaas kunnen de kosten hiervan niet gedragen worden door Lunetzorg en alle familieleden samen. Vandaar het idee een crowdfundingsactie te starten. Het doel is om een tovertafel, ter waarde van €7100 te kunnen aanschaffen.

Zie voor meer informatie de website: http://activecues.com/crowdfunding/lunetzorg-knegselstraat-24

Wij zijn ook blij met metalen dopjes van bier/frisflesjes en statiegeldflessen. Deze kunt u in leveren op Knegselstraat 24 of iemand die daar werkzaam is. Ook staat er hiervoor een kraampje met spulletjes te koop op het grasveld van de Kempstraat.

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.