Duizel_ZO3.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Vorige keer vroeg het bestuur om een reactie op het idee om een fietstocht met een overnachting. We hebben weinig reacties gehad, maar wel positieve. Nu kijken we wat er in het voorjaar mogelijk is; maar wel graag wat meer reacties.

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Let op: ingelaste avond!

Donderdag 7 juni: Brainstormavond en een stukje gezelligheid. We beginnen om 20.00 uur in De Smis. Een avond waarop u zelf een gedeelte van het programma voor de komende tijd in elkaar kunt zetten. Denk er eens over na wat je graag met Vrouwen van Nu zou doen en misschien iets waar je ook een stukje van de organisatie zelf in handen kunt nemen.

Daarna doen we ook nog iets gezelligs.

Donderdag 28 juni: Dagfiefstocht. Zoals gebruikelijk starten we weer om 09.00 uur bij de kerk. Opgeven vóór 20 juni! Deze fietstocht is 52 km. lang, maar we hebben er de hele dag voor. En tussendoor stappen we af en toe even af. Neemt u daarvoor wat fruit of drinken mee. Ook een identiteitskaart hoort u op zak te hebben.

De kosten zijn 30,- Daarvoor krijgt u – 2 kopjes koffie/thee met gebak – lunch – dinertje. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Woensdag 4 juli: uitstapje met onze 80+ leden.

Eind augustus / begin september avondwandeling.

Vrijdag 28 september de Rijdende Karavaan op de Heuvel in Geldrop. De uitvoeringen zijn om 14.00 uur, om 14.30 uur en om 15.00 uur. U heeft hierover in de Nieuwsbrief kunnen lezen. Bij voldoende deelname willen we hier naar toe gaan met nog een activiteit (textielmuseum? / Van Goghmuseum?) in de ochtend. Meer info volgt.

15 oktober herfstavond.

20 december kerstviering.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er veel bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu.