Duizel_O1.png

Nieuwsberichten

Fé van Kessel, jong zangtalent uit Duizel zingt op 2 augustus op de Markt te Eersel tijdens de Toeristendagen.

Fé van Kessel (21 jaar) en Yvar de Groot (27 jaar) zingen op 2 augustus van 17.00 uur tot 20.00 uur op de Markt te Eersel. Hun repertoire zal vooral bestaan uit bekende songs van vroeger en nu.

Fé heeft op het Rythovius College gestudeerd. Na de HAVO is Fé werkzaam als stemactrice en zangeres voor verschillende TV series en films op o.a. Nickelodeon, Netflix en Disney XD/ Disney Channel. Hiernaast is Fé ook werkzaam bij ouderen thuis via de Zuidzorg in de gemeente Eersel. Het werk bij de Zuidzorg is een aanvulling op haar eigenlijke werk. Ze houdt ervan om mensen te helpen. Ná de HAVO heeft Fé haar passie gevolgd en dit is best een pittige baan. Maar ze is nog jong en het geeft haar veel plezier en voldoening.

Yvar maakt sinds 2012 eigen muziek en brengt covers en vlogs uit via zijn Youtube Kanaal “Yvar Music”. Hij heeft al meer dan 25.000 volgers. Samen hebben zij ook 2 nummers met clip uitgebracht op zijn Kanaal.

Wil je iets horen en zien van wat zij opgenomen hebben bij de Kleine Beerze in Duizel? Zoek in Google dan onder de naam: Fé van Kessel - At the Beginning.

“De eerste keer dat we samen optraden voor publiek was tijdens de Disney Sing A Long in het Eye in Amsterdam. Toen kregen we echt de smaak te pakken om samen door te gaan als duo”, aldus Fé

Noteer in je agenda het optreden op donderdag 2 augustus op de Markt in Eersel van dit jeugdige duo en geniet met volle teugen. Het is beslist een aanrader.

Fritz Claassens.

Medewerker bij Stichting Promotie Eersel.