duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

10 september 2018.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Vrijdag 28 september. De Rijdende Karavaan op de Heuvel in Geldrop. De uitvoeringen zijn om 14.00 uur, om 14.30 uur en om 15.00 uur. U heeft hierover in de Nieuwsbrief kunnen lezen. In de ochtend gaan we naar het geheel vernieuwde Textielmuseum en hebben daar een excursie met lunch. Er gaan twaalf vrouwen mee. Degenen die zich opgegeven hebben krijgen nog persoonlijk bericht.

Donderdag 4 oktober. Creatieve avond,verzorgt door Greet Jacobs en Jeanne van Leeuwen. Het gaat een herfststuk worden met bloemen en een pompoen. Opgeven vóór 27 september bij een van de bestuursleden. U krijgt dan een uitgebreide beschrijving van de materialen waar u zelf voor moet zorgen.

Donderdag 25 oktober. Herfstavond.De wijk van Toos en Tiny is deze keer aan de beurt.

Vrijdag 2 november. Pub quiz.Het lijkt ons leuk daar een keer aan mee te doen. We hebben een team van 6 personen nodig.Wie durft het aan? Meld je aan bij het bestuur.

Dinsdag 6 november 20.00 uur. Een vrolijke avond in gemeenschapshuis De Smelkroes in Maarheeze. Deze avond wordt verzorgd door kring Brabant Zuidoost; rayon Cranendonck. De Jordano’s treden dan op.

Via de mail heeft u hiervoor al een uitnodiging gekregen.

Kosten 7,50 pp. koffie of thee inbegrepen en een consumptie in de pauze. We proberen het vervoer samen te regelen.

Opgeven en betalen tot 25 september bij je eigen bestuur!

Donderdag 22 november 20.00 uur. Een lezing door Germa van Nieuwenhoven in De Smis. Ze heeft een praktijk voor ondersteunende geneeswijzen in Bergeijk.

Donderdag 13 december. Likeurproeverij. Wij doen dit samen met afd. Hoogeloon in Hoogeloon. Kosten 10,- pp.

20 december. Kerstviering.De Hoef e.o. is aan de beurt om deze te verzorgen.

Wij rekenen op grote deelname bij al deze activiteiten. Soms vragen wij u op te geven, maar dat leest u altijd in Efkes Duyselen.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu.