Duizel_ZO3.png

Nieuwsberichten

Afgelopen zaterdag 8 septemberzijn we met de Muziekvereniging verrast met een geweldig leuke fietstocht! Enkele leden hadden spontaan het idee opgepakt om te gaan “happen en trappen”. Een groot deel van de leden deed mee, waardoor het extra gezellig was. We begonnen bij Wilma in de tuin met koffie en (uiteraard zelfgebakken) appelkoek. Met voldoende energie zijn we vertrokken richting Casteren. Wij nog denken dat we naar een terras zouden gaan, maar nee, er was een stop geregeld bij iemand van de muziekvereniging in Casteren waar in de achtertuin soep (natuurlijk weer zelf gemaakt) geserveerd werd. Met de nodige drankjes om het stokbrood weg te spoelen.

Daarna ging de tocht verder via allerlei wegen waar ik nog nooit geweest was naar Vessem. Met intussen toch wel wat zadelpijn hier en daar streken we (voorzichtig) neer op het terras bij de Gouden Leeuw, waar we een verfrissend (of verwarmend) drankje dronken.

Met nieuwe moed door naar Hoogeloon voor weer een hapje; broodjes gezond, worst, en krentenbollen en natuurlijk een drankje erbij. Weer bij iemand van de muziekvereniging (je moet maar connecties hebben) in de achtertuin. Toen alle zitvlakken ongeveer hersteld en magen gevuld waren vertrokken we weer. Richting Steensel deze keer waar het toetje (je raadt het al, zelfgemaakt) op ons wachtte. Via Duizel (foutje, maar gelukkig haakte er niemand af zo dicht bij huis) naar het E3 strand en over de Moormanlaan naar Knegsel en zo door naar Steensel. Bij Gerrie in de achtertuin werd de dag afgesloten en geëvalueerd. Volgens de mensen de ik gesproken heb was het zeker voor herhaling vatbaar!

Mocht je nou denken: “Wat een leuke club, daar wil ik bij horen”, kom dan eens langs op één van onze repetitie-avonden. Op maandag vanaf 20.00 uur de fanfare en op woensdag vanaf 20.00 uur de percussiegroep. Beide in de Smis te vinden.

We zien je graag een keer lang komen!

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.