duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Het is alweer even geleden dat u van ons hebt gehoord, maar we zitten natuurlijk niet stil bij muziekvereniging De Volharding! Zo zijn er al verschillende optredens in de voorbereiding.

Zo zal op 20 september het fietspad langs de sloot van Van de Leegte officieel zijn naam krijgen. Het naambordje staat er al een tijdje, maar nu wordt er nog meer aandacht aan besteed. Hiervoor zijn een aantal veteranen en/of hun familieleden uitgenodigd die een rol hebben gespeeld bij de bevrijding van ons dorp. Zeker de moeite waard om bij aanwezig te zijn!

Het eerstvolgende concert is een concert in samenwerking met Hoogeloon. De oplettende Duizelnaar heeft in juli al mee kunnen genieten van een buiten-repetitie, waar we samen met de blazers en de percussiegroep van Hoogeloon een voorproefje gaven van dit concert.

Inmiddels hebben we er alweer een paar repetities na de vakantie op zitten en worden er steeds meer puntjes op de i gezet. De laatste loodjes wegen het zwaarst want het kan altijd nog net iets beter, sneller, scherper en dat valt nog niet mee. We hopen dan ook dat er niet alleen publiek uit Hoogeloon, maar ook uit Duizel komt luisteren of onze inspanningen iets opgeleverd hebben!

Dit concert zal plaatsvinden op 13 oktober in Hoogeloon, om precies te zijn in D’n Anloop, en het begint om 19.30.

Ten slotte kunnen we nog verklappen dat er een kerstconcert op de planning staat voor 23 december.

Dus; 3 data reserveren op de kalender: 20 september, 13 oktober en 23 december.

Tot ziens bij één van onze optredens!

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.