duizel_noord2 - kopie (2).png

Nieuwsberichten

22 oktober 2018.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Donderdag 25 oktober herfstavond. De wijk van Toos en Tiny is deze keer aan de beurt. U heeft allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Vrijdag 2 november Pub quiz. Het lijkt ons leuk daar een keer aan mee te doen. Inmiddels hebben we 6 dappere vrouwen gevonden die de strijd aan durven te gaan! Natuurlijk komen we ze met z’n allen aanmoedigen! Alvast veel succes gewenst.

Dinsdag 6 november 20.00 uur een vrolijke avond in gemeenschapshuis De Smelkroes in Maarheeze. Deze avond wordt verzorgd door kring Brabant Zuidoost; rayon Cranendonck. De Jordano’s treden dan op.

Via de mail heeft u hiervoor al een uitnodiging gekregen.

Kosten 7,50 pp. koffie of thee inbegrepen en een consumptie in de pauze. We proberen het vervoer samen te regelen.

Donderdag 22 november 20.00 uur, een lezing door Germa van Nieuwenhoven in De Smis. Ze heeft een praktijk voor ondersteunende geneeswijzen in Bergeijk.

Ze wil u vertellen hoe je met niet zo bekende manieren van geneeswijzen toch zelf aan eigen genezing kunt werken!

Dinsdag 11 december 19.00 uur; kerststukjes maken in de Smis. Altijd leuk als je een eigen gemaakt kerststuk op tafel (of waar ook) kunt zetten. Zelf je benodigdheden meebrengen! Wij hebben niet veel meer.

Donderdag 13 december; Likeurproeverij. Deze avond wordt verzorgd door Willem Heuzinkveld, van Heuzinkveld Humoristische Proeverij.
Cabareteske en humoristische proeverij over en met oud-Hollandse likeuren.
Wij doen dit samen met afd. Hoogeloon en Casteren in Hoogeloon. Plaats:
Gemeenschapshuis d'n Anloôp,  Maalderij 3, 5528 AW Hoogeloon. Aanvang 20.00 uur. Kosten 10,- pp. En je mag je partner of een vriendin meebrengen! Opgeven en betalen vóór 15 november bij een van de bestuursleden. Vervoer samen regelen. ( fietsen kan ook!).

Donderdag 20 december kerstviering. De Hoef e.o. is aan de beurt om deze te verzorgen.

2019; even vooruit kijken:

Zondag 20 januari; winterwandeling.

Donderdag 31 januari; jaarvergadering.

Wij rekenen op grote deelname bij al deze activiteiten. Soms vragen wij u op te geven, maar dat leest u altijd in Efkes Duyselen.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu