duizel_groenstraat2.png

Nieuwsberichten

Afgelopen zaterdag was het dan zover, na maanden van spanning en voorbereidingen werd weer op ludieke wijze het nieuwe Prinsenpaar in Zwetsland ten tonele gebracht. Elk jaar slagen we er weer in om de mensen op een dwaalspoor te brengen door de verhalenverteller zijn unieke verhalen te laten lezen. Omdat de Prins vroeger een echte fan van superhelden was en ook de film Rocky nog op zijn netvlies had staan moest ook in onze Zwetsdonk , in de prachtige boksarena, Rocky flinke gevechten aangaan met o.a. Superman > Spiderman > Popeye > Captain America en natuurlijk als laatste Batman. De laatste superheld werd gelinkt naar de achternaam van onze nieuwe Prins Fleerakkers. Batman won zijn wedstrijd tegen Rocky en liet zo zijn kracht zien om klaar te zijn de scepter over Zwetsland te gaan zwaaien.

De in Duizel geboren en getogen Mark Fleerakkers (44) en zijn vriendin Merel Dierks (41) samen met hun drie meiden Norah (12) Lotte (10) en Emma (6) zijn nu klaar voor carnaval 2019 !

De rasechte brabantse "Prins Mark van Jan van Gust van de Dennenoord" is een ondernemende man, hij werkt in zijn eigen bedrijf als klusser en runt een internetwinkel. Prinses Merel is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Dennenoord, gevestigd naast hun woonboerderij aan de Hapertseweg in Duizel. Die lokatie stond vroeger ook wel bekend als "Den Dennenoord". Tevens is dit ook de geboortegrond van zowel Prins Mark als van vader Jan en van opa Gust, vandaar ook de naam van de Prins.

In de vrije tijd van Mark gooit hij graag een pijl in de KDO dartcompetitie met zijn dartteam. Ook in de interne duizelse dartcompetitie gaat hij regelmatig lopen met de kampioenstitel.

Het prinsenpaar geniet van de ruimte van het buitengebied met hun gezin en de honden en de paarden , maar is ook graag onder de mensen en betrokken bij activiteiten in het dorp en verenigingsleven. De twee oudste dochters Norah en Lotte zijn al jaren dansmarietje en ook jongste dochter Emma staat te springen om volgend jaar een dansmarietje van de Zwetsers te worden.

Het hele gezin zal volop gaan genieten van carnaval met als motto: Carnaval met Prins Mark van Jan van Guste...pas als de lichten uit gaan zullen we rusten!

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.