duizel_groenstraat1.png

Nieuwsberichten

2 december 2018.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Dinsdag 11 december 19.00 uur; Kerststukjes maken in de Smis. Altijd leuk als je een eigen gemaakt kerststuk op tafel (of waar ook) kunt zetten. Zelf je benodigdheden meebrengen! Wij hebben niet veel meer. Wij sturen u per mail een voorbeeld, dan heeft u enig idee waar u voor moet zorgen.

Donderdag 13 december; Likeurproeverij. Deze avond wordt verzorgd door Willem Heuzinkveld, van Heuzinkveld Humoristische Proeverij.

Cabareteske en humoristische proeverij over en met oud-Hollandse likeuren. Dhr. Heuzinkveld heeft een 10-tal alcoholvrije likeuren en likeurtjes zonder suiker.

Wij doen dit samen met afd. Hoogeloon en Casteren in Hoogeloon.

Plaats: Gemeenschapshuis d'n Anloôp,  Maalderij 3, 5528 AW Hoogeloon. Aanvang 20.00 uur. Kosten € 10,- pp. En je mag je partner of een vriendin meebrengen! Opgeven en betalen vóór 25 november bij een van de bestuursleden. Vervoer: zal afhankelijk zijn van het weer maar ieder kiest zelf; met goed weer met de fiets, samenkomen bij de kerk. Vertrek 19.15 uur. Vervoer met auto’s ook samenkomen bij de kerk. Vertrek 19.30 uur.

Donderdag 20 december 20.00 uur; Kerstviering. De Hoef e.o. is aan de beurt om deze te verzorgen. Er wordt al hard aan gewerkt. Een dezer dagen komt de uitnodiging in de brievenbus.

2019; even vooruit kijken:

Zondag 20 januari; Winterwandeling.

Dinsdag 22 januari; Lezing van Eric Kolen over Maria in Brabant. U heeft hiervan al een uitnodiging gehad via de mail. Opgeven tot 15 januari bij een van de bestuursleden.

Donderdag 31 januari; Jaarvergadering.

Wij rekenen op grote deelname bij al deze activiteiten. Soms vragen wij u op te geven, maar dat leest u altijd in Efkes Duyselen.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu?

En de nieuwsbrief?

U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt?

U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.