duizel_groenstraat2.png

Nieuwsberichten

2019 - Collecte Goede Doelenweek.

 

Mogelijk hebt U al eerder gelezen dat er in 2019 t.a.v. de collectes een grote wijziging plaats vindt. Alle landelijke goede doelen in de gemeente Eersel hebben zich verenigd in de Goede Doelenweek gemeente Eersel.

Dit betekent dat U niet meer verschillende weken in het jaar een collectant aan de deur krijgt voor een van de goede doelen in het land, maar dat al deze goede doelen nog slechts een keer aan de deur komen.

Hoe werkt het?

1. Door vrijwilligers wordt, huis aan huis, een envelop met daarin een invullijst in de bus gestopt.

2. In de vakjes kan bij de deelnemende fondsen op deze lijst het bedrag worden ingevuld wat men – anoniem – aan de deelnemende fondsen wil geven.

3. Het totaal van de ingevulde bedragen wordt onderaan de lijst vermeld. Een naam is niet nodig en de gift blijft anoniem. Men kan ook kiezen voor storting per eenmalige machtiging.

4. De ingevulde lijst wordt, met het totaalbedrag in contanten of het machtigingsformulier, in de bijbehorende envelop gedaan.

5. Indien u kiest voor een totaalbedrag voor alle fondsen, wordt dit bedrag gelijkelijk verdeeld over de deelnemende fondsen.

6. In een verzegelde collectebus worden de dichtgeplakte enveloppen door de vrijwilligers opgehaald en naar het inzamelpunt gebracht.

 

We zijn voor heel Gemeente Eersel nog op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij willen helpen. Spreekt het je aan en ben je bereid om er enkele uren per jaar aan te besteden neem dan contact op met Henny van Dooren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor vragen kun je ook telefonisch bij Ilse van Kasteren (Duizel) terecht op 0497-843420.