duizel_noord2 - kopie (2).png

Nieuwsberichten

14 januari 2019

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

 

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Nogmaals de allerbeste wensen voor u allen voor 2019.

  • Zondag 20 januari; winterwandeling.Hiervoor heeft u een mail gehad en heeft u zich op kunnen geven.
  • Dinsdag 22 januari; lezing van Eric Kolen over Maria in Brabant. Over hoe “Moeder Gods Maria “ niet alleen Brabant , maar ook de rest van de wereld veroverde. Het is bijna ongelooflijk hoe intens zij mensen bezighoudt , inspireert en vooral ontroert !.

Eric Kolen neemt ons mee in de wereld van ontroerende volksdevotie-uitingen . Van het Ave Maria van Bach/Gounod tot aan “God groet u zuivre bloemen “.

Wil je deze enthousiasmerende en soms zelfs ontroerende Maria presentatie bijwonen ?
Meld je dan aan.
Kosten voor deze bijeenkomst € 5,00 p.p. + vervoerskosten.

Opgave en betaling bij eigen afdeling. U heeft hiervoor al een uitnodiging gehad via de mail. Opgeven tot 15 januari bij een van de bestuursleden.

  • Donderdag 31 januari jaarvergadering. 20.00 uur in dorpshuis De Smis. U krijgt een persoonlijke uitnodiging.
  • Vrijdag 22 februari; Optreden van Erna Siebens; van string tot string! Erg leuk. Opgeven en betalen tot 1 febr. bij een van de bestuursleden. Kosten € 5,- . Plaats De Smis, aanvang stipt 19.30 uur. Om 19.00 uur staat de koffie klaar. In samenwerking met de afd. Weebosch en Luyksgestel. Kringactiviteit.

Wij rekenen op grote deelname bij al deze activiteiten. Soms vragen wij u op te geven, maar dat leest u altijd in Efkes Duyselen.

 

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de mail, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

 

Bestuur Vrouwen van Nu