duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen in de verschillende media, gaat er in onze gemeente iets veranderen met betrekking tot het collecteren voor landelijke goede doelen.
In de week van 8 t/m 14 april 2019 wordt er gecollecteerd voor de landelijke goede doelen, waarvoor er tot nu toe, in ieder geval in één kern van onze gemeente gecollecteerd werd. Dat betekent dus dat er nu aan meer goede doelen geschonken kan worden dan die misschien eerder bij u aan de deur kwamen.
 
De aangemelde goede doelen voor 2019 zijn:
Amnesty International – Beatrix Spierfonds – Nederlandse Brandwondenstichting – Diabetes fonds – Epilepsiefonds - HandicapNL – Hartstichting – Hersenstichting – KWF – Kinderhulp – Longfonds – MS Fonds- Nierstichting – Reuma Nederland – Het Nederlandse Rode Kruis – Vastenactie – MaagLeverDarm stichting – NSGK.
 
 
De nieuwe werkwijze van collecteren:
 
U krijgt een enveloppe in de brievenbus met daarin een formulier waarop alle goede doelen staan vermeld, een korte omschrijving van hun doelstelling en een ruimte waar u het bedrag kunt noteren dat u wilt doneren. U vult dit formulier in en samen met het totale bedrag of een eenmalige machtiging doet u dat terug in de enveloppe. Deze enveloppe wordt in de collecteweek bij u opgehaald. De collectanten zijn wellicht al bekende gezichten voor u, iedere kern heeft een eigen collectantengroep.
 
Als u ook een paar uurtjes per jaar hiervoor tijd wil vrijmaken, kunt u zich aanmelden als collectant in uw kern van de gemeente. Aanmelden kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0620731346 (Henny van Dooren)