Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Wie o wie heeft zin en tijd om ons te helpen??

Duizel is het laatste jaar weer flink gegroeid en ons bestuur wat kleiner geworden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die in de week van 8 t/m 13 april een paar uurtjes vrij hebben om samen met ons te collecteren. Vele handen maken licht werk ……

Dus heb je tijd en zin stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

We lopen nog in dikke jassen met sjaal muts en handschoenen aan. Carnaval staat voor de deur. Maar wij zitten met ons hoofd al in hartje zomer. We zijn alweer begonnen aan de eerste voorbereidingen voor het zomerprogramma.

Elk jaar in de laatste week van de zomervakantie vertrekt het treintje vier dagen lang ’s morgens naar de blokhut aan het Domineespad. We proberen er elke keer weer een leuke week van te maken met alle kinderen en ouders. Om dit vorm te geven zijn wij opzoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij het organiseren van deze dagen. Het gaat hierbij om de voorbereiding en eventuele uitvoering op de dag zelf.

Lijkt het je leuk om er samen met ons een knallende week van te maken voor de kinderen stuur dan voor 25 februari een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .