Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Beste Zwetsers en Zwetserinnekes

Op zondag 3 maart 2019 om 12:30, gaat de jaarlijkse Carnavalsoptocht weer van start. Wij als carnavalsvereniging hopen weer van harte, dat het een mooie Duizelse optocht zal worden. Iedereen kan aan de optocht deelnemen, al moet je je wel even inschrijven. Inschrijven voor de optocht kan ook dit jaar rechtstreeks via de website van CV de Zwetsers:

www.cvdezwetsers.nl

Ga op de website via “activiteiten” naar “optocht”. Hier vind je het inschrijfformulier. Vul het formulier verder in, het kan vervolgens gemakkelijk via de website verstuurd worden.

Vermeldt op het formulier de groepscategorie waarin deelgenomen wordt, geef tevens een duidelijke omschrijving van het onderwerp en………we vragen dit jaar ook je muziekkeuze op te geven voor de prijsuitreiking (je kunt dit vermelden onder het kopje “omschrijving onderwerp” op het inschrijfformulier) !

Groep A = maximaal 5 personen t/m 14 jaar

Groep B = maximaal 5 personen vanaf 15 jaar

Groep C = grote loopgroepen

Groep D = wagens (LET OP, verzekering voor een carnavalswagen is verplicht, het startgeld voor deelname met een carnavalswagen is verhoogd, zie aangepast regelement op de website)

 

Via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je je overige vragen stellen. Inschrijven kan uiterlijk tot donderdag 28 februari 2019 !!!!

Ook dit jaar start de optocht weer vanaf het Smitsplein

12:00 uur: samenkomst deelnemers

12:25: iedereen op zijn plaats

12:30: start optocht

LET OP: GRAAG DE OPTOCHTROUTE AUTO-VRIJ HOUDEN VOOR, TIJDENS EN NA DE OPTOCHT !!!!!