duizel_groenstraat2.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:
 
Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.
  • Vrijdag 22 februari; Optreden van Erna Siebens; van string tot string! Erg leuk. Opgeven en betalen tot 1 febr. bij een van de bestuursleden. Kosten € 5,- . Plaats De Smis, aanvang stipt 19.30 uur. Om 19.00 uur staat de koffie klaar. In samenwerking met de afd. Weebosch en Luyksgestel. Kringactiviteit.
  • Donderdag14 maart; Internationale Vrouwendag. Aanvang 20.00 uur. Plaats De Smis. We proberen Vrouwen, die als vluchteling naar Nederland gekomen zijn en de taal een beetje machtig zijn, hun verhaal op deze avond te laten vertellen. We willen er samen een gezellige avond van maken.
  • Maandag 18 maart; Lezing van Madeleine van Toorenburg, Tweede Kamerlid voor het CDA. Plaats De Smeltkroes in Maarheeze. Aanvang 20.00 uur. Kosten € 5,- plus vervoerskosten.
  • Dinsdag 9 april; Culinaire lezing door Ineke Strouken in De Smis. Aanvang 20.00 uur.
  • Donderdag 11 april; We gaan eten bij De Rooi Pannen in Eindhoven. Eigen bijdrage € 17,- voor een 4-gangen diner en een drankje. We worden om 17.30 uur verwacht.
Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de computer, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!
Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.
 
Bestuur Vrouwen van Nu