Duizel_ZW1.png

Nieuwsberichten

Beste tuinliefhebbers,

Nu de winter weer bijna achter de rug is, vragen wij net als vorig jaar weer aandacht voor de

 

"potgrond - actie" van Muziekvereniging "De Volharding".

Gezien het succes van deze actie in de afgelopen jaren hebben wij ook dit jaar weer besloten deze actie te organiseren waardoor u op gemakkelijke wijze in het bezit kunt komen van potgrond van goede kwaliteit.

Op zaterdag 23 maart vanaf 10.00 uur komt een aantal leden van de muziekvereniging persoonlijk bij u langs met het verzoek of u geïnteresseerd bent in één of meerdere 40 liter zakken van deze potgrond van hoge kwaliteit van het merk “Vosko”.

 

Aan de potgrond welke wij u dit jaar kunnen aanbieden is evenals in voorgaande jaren de meststof Osmocote toegevoegd welke gedurende minimaal 6 maanden na bemesting van de planten in ruime mate werkzaam is.

Deze zakken worden u aangeboden voor dezelfde prijs als vorig jaar, nl. € 5,- per zak actie 3 zakken voor € 14,- en zullen meteen bij u worden afgeleverd.

 

Samengevat:  Kwaliteit voor een concurrerende prijs aan huis bezorgd waar u het gehele jaar veel plezier aan zult beleven!!

 

Wellicht onnodig om te benadrukken dat de opbrengst van deze actie geheel ten goede zal komen aan Muziekvereniging “De Volharding”.

Wij hopen dat u ook nu weer aan deze actie zult deelnemen maar hebben hierin het volste vertrouwen gezien uw reacties van voorgaande jaren!!

Gezien de ervaringen met de grote belangstelling hiervoor hebben wij een zo groot mogelijke partij potgrond ingekocht maar helaas geldt ook dit jaar weer .... 

  Op = Op!!!

Tot ziens op 23 maart!!

P.S.

Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij diegenen die 3 of meer zakken wensen, dit vooraf even te laten weten aan Theo Koert (tel 06 11314734) Ton van der Heijden (tel. 06 53777863) of Jack Rombouts (tel. 534860) zodat wij hiermee rekening kunnen houden.